Träning och Färjestad – måndag 9 januari

Miss Åslanda, Eddie, Boxing Day, Trytobe och Monbaleno tränades på snötäckta vägar idag. Även Possibility trimmades lite hemma innan kvalloppet senare på kvällen.

Färjestad

possi

Possibility fungerade fint under sadel och han kvalade in på tiden 1.21.2v/2140m för Martina Lunde. Det ät dåligt med montélopp för honom nu, och troligen kommer det att dröja till nästa månad med montédebut.

Kometen värmde fint och det fungerade fint med balansen. När det var dags för lopp ville han inte ta i från start och tappade starten. Sedan var han svår att få upp i ryggar. När han blev manad på slog han ihop, galopperade, blev diskad och dagen var förstörd. Det känns som han har en stor fördel av att gå barfota fram. Han är med igen redan på fredag på Biri. Vi hoppas han går framåt med loppet och att det går att rycka framskorna då.

Första årssegern och Toms 997e totalt kom i kväll med Mimmi Elfstrands Freedoms Transs R. Hästen fick ett perfekt lopp i rygg ledaren och lucka på upploppet.

Wanna Be A Star var sjua och fick en peng efter felfritt lopp.