Intervaller och Färjestad – måndag 28 november

Intervaller
Todays Happiness gick 4×600 meter i 1.35-fart. Hon var lite väl pigg och fick springa lite som hon ville. Travet flöt fint och hon var nog bara lite pigg efter att ha stått över jobb.

Färjestad

Malibu Classic öppnade bra, men var tvungen att släppa ifrån sig ledningen efter hundra meter. Hon fick ett fint lopp i rygg ledaren, och det såg ut att lösa sig perfekt ut på upploppet. Om luckan kommit hade hon troligen vunnit loppet. Nu fick hon backa sig ut, och hon visade fin form med att spurta till sig tredjeplatsen på fina 1.15.0a/2140m. Nästa lopp för Malibu kan bli på Bjerke 8 december.

Qourtney Cox kördes barfota fram och blev lite rullig på den hårda banan. Hon kunde inte öppna lika snabbt och det blev tredje utvändigt. Hon gick med i ryggar 700 kvar, men det bet heller inte som bäst. Troligen på grund av barfotabalansen på den hårda banan. Hon var sexa på 1.15.2a/2140m. Nästa start kan bli på Axevalla 6 december, om hon får ett vettigt spår.

Wanna Be A Star kördes invändigt, och hon var mycket stabil och fin i dag. Hon var fyra på ett bra sätt på tiden 1.15.6v/2160m.