Ny häst och Färjestad – måndag 21 november

Ny häst i träning
Havannah Zon – 4-årigt sto e. Celebretity Secret från Paw Mahoney.

Färjestad

Monfalcone tog ikväll sin tredje seger på raken! Han togs lugnt från start, men hamnade ändå utan rygg. Kusken höll igen hästen och tempot var bara i underkant 1.17. Ut på slutvarvet fick Monfalcone sträcka på och redan ut av näst sista sväng övertog han ledningen. Han hade inga problem att hålla undan på ett imponerande sätt. Vinnartiden blev 1.13.9a och med denna seger är Tom uppe i 994 segrar i karriären. Bara sex kvar till 1000! Monfalcone kommer kollas upp i slutet av veckan och nästa start blir bestämd senare.

Miss Åslanda fick en bra start från springspår på 20 meter. Hon kördes till täten, men det kostade för mycket. Med facit i hand var två startar på två dager för mycket och hon blev trött. Hon blev utan pengar och kommer inta starta mer i år.