Intervaller och Momarken – tisdag 15 november

Intervaller
Laza Magic och Judys Sunrise gick 2×2000 meter i 1.50-fart.
Laza var mer fokuserad än vanligt och kändes fin.
Judy kändes som vanligt fin.

Momarken

Leila Augustinu had a wide first turn and got the position outside the leader. She fought very good and came in as number three at 1.18.7a/1600m. She liked the heavy track today and delivered a very good race. Next start for Leila will be at Momarken 22 november.

Malibu Classic började invändigt, men kom sedan ut i andraspår. Hon hade inte rätta stinget i slutspurten och det kändes som att den tunga banan inte passande henne. Hon var femma på 1.19.0a/1600m. Nästa start för Malibu blir troligen på Axevalla 25 november.

Le Petite Mon Amie värmde bra men blev väldigt stressad i volten. Hon galopperade och blev diskad.