Lunchtrav Färjestad – torsdag 27 oktober

Monfalcone tog en imponerande vinst på tiden 1.16.5a/2640m. Han började långt bak, men gick sedan först i tredjespår sista 1200 meterna. Banan var tungsprungen, och om han var trött kämpade han sig mycket starkt förbi på de sista meterna. 🙂

Todays Happiness öppnade försiktigt och kördes passivt invändigt. Hon har sprungit utvändigt i två lopp och nu provade vi att ha häst utanför. Det fungerade bra och hon spurtade mycket fint in till tredjeplatsen på 1.19.4v/2140m. Hon har passande lopp om två veckor.

Trytobe backades sist från spår åtta bak bilen och sedan attack på sista långsidan, och då bet det bra. Hon blev lite trött men gick ett bra lopp som femma på tiden 1.18.2a/2140m.

Joe Yankee fixade dagens andra seger. Han öppnade bra och fick rygg på ledaren. Öppningen kom som beställd ut på upploppet, och då spurtade han mycket bra in till karriärens första vinst. 🙂 Vinnartiden blev 1.18.3v/1640m och nästa start för honom blir 11 november på Färjestad.