Backintervaller och Färjestad – måndag 16 oktober

Backintervaller

Miss Åslanda och Fighting Joe gick 5×600 meter i 1.50-fart.

Färjestad

Joe Yankee blev lite för pigg i värmningen i jänkarvagn. Han började studsa lite och var på väg att slå bakut. Men samtidigt böjde vagnen sig och kusken ramlade ur. Hästen tog några lugna varv och allt gick bra med häst och kusk. Men han blev struken av veterinären.

Todays Hapiness var rädd för bilen och ville inte gå upp till gaten. Hon tappade stilen och galopperade. Hon kom i kapp fältet och var med i attack på sista långsidan. Då blev hon störd i sista sväng och det blev ny galopp. Loppet är bara att glömma och vi provar på nytt den 27e på Färjestad.

Trytobe kördes invändigt och fick luckan ut på upploppet. Hon spurtade bra som femma i mål på 1.16.0v/2160m. Nästa lopp blir på Färjestad 27 eller 29 oktober.