Intervaller och Örebro – torsdag 6 oktober

Intervaller
2×2000 meter i 1.45-fart.
Joe Yankee lite slö som vanligt, men han känns stark. Han startar på Drammen tisdag.
Leila Augustinu gick första jobbet efter vila. Hon var lugn och kändes bra. Hon startar på Momarken 15 oktober.

Örebro

Max Vacation tog hand om ledningen och första varvet gick på 1.19. Han ökade lite på slutvarvet och i sista sväng kom den senare vinnaren Milles Magnus upp i rygg. Han försökte svara denna, men med fast bomull och hätta med gummi i blev han lite för slö. Vi kommer rycka av huvan nästa lopp som troligen blir på Färjestad 29 oktober.

Trytobe fick ett okej lopp i tredje ytter. Första varvet gick för sakta, 1.19. Hon gick med i ryggar och avslutade mycket bra som femma på 1.16.3v/2160m. Nästa lopp för henne blir på Färjestad 17e eller Drammen 20e oktober.