Intervaller och Jarlsberg – fredag 7 oktober

Intervaller

2×2000 meter i 1.50-fart.
Västerbo Melrose stark och fin, och uppför sig exemplariskt.

5×600 meter i 1.40-fart.
Fighting Joe känns bra i intervallerna. Han är pigg, men inte het.
Laza Magic gick barfota fram i dag. Det fungerade br, och han känns mycket bra i träningen nu.
La Peitite Mon Amie var mycket lugnare i dag. Hon gick med i ryggar och kändes fin.

5×600 meter i 1.40-1.45-fart.
Boxing Day tuffare jobb än vanligt. Han tar åt sig träningen och kändes stark och fin.
Monbaleno har också kommit sig av den lugna träningen. Han var spänstig och fin i dag.
Goetmals Joe är väldigt valpig och tittar på mycket. Men han springer bra.

Jarlsberg

Monfalcone öppnade okej från sitt innerspår och var tvungen att passas lite in mot första sväng. Ut av svängen kunde han gå ut i andra ytter. 700 kvar avancerade han fram utvändigt om ledarhästen. Dom kämpade sida vid sida hela upploppet och på linjen var han först. 🙂 Sluttiden blev fina 1.13.4a/2140m. Nästa lopp kan bli 27 oktober på Färjestad.

Todays Hapiness backades sist från sitt sjundespår. Hon gick med i ryggar på sista långsidan och det bet bra. I sista sväng attackerade hon igen, men mitt i svängen sprang hon rätt ut och tappade helt farten. Hon kom tillbaks och var femma på 1.18.9a/2140m. Hon fungerade mycket fint i loppet annars och vi kommer köra med en murphy-bländare på utsidan i nästa lopp. Det kan bli på Färjestad 17e eller Drammen 20e oktober.