Årjäng – söndag 2 oktober

Premielopp

Namara Love genomförde sitt premielopp på 1.30.2v. Sista 1000 meter avslutade hon efter 1.27.5. Hon uppträder väldigt bra bland hästar, och hon visar bra inställning.

M.T.Longtallsally fick ett bra lopp i andraspår och attackerade i tredjespår 600 kvar. I sista sväng bröt hon ut och tappade farten. Hon hittade inte rytmen och felade ut på upploppet. Hon uppträder valpigt och måste köras mer försiktigt genom sista sväng och på upploppet.

Övriga lopp

Prince Olimede tog lätt hand om ledningen. Han släppte från sig den och fick sedan tredje inner. Han fick luckan till slut och slutade trea på 1.16.3a.

Miss Åslanda kördes invändigt i fjärde par. Hon kom ut ett spår i sista sväng och sedan kom luckan mitt på upploppet. Hon spurtade enormt sista 200 meterna och var tvåa på 1.13.8v/1640m.

C.C.Nobleaugustinu was driven inside behind horses. 800 meters far to go, he was almost last. He had to wait for the stretch before there was room for him to go. He had good speed down the stretch, but he was first without money. The horse felt good, and the next race will be at Momarken 15th of oktober.

Qourtney Cox blev väldigt laddad av en provstart innan start. Hon var tvungen att backas ned i andraspår efter start. Sedan exploderade hon när hästen framför attackerade. Kusken ville inte dra mer i henne och hon forcerades till ledningen varvet kvar. Hon ledde till strax innan mål och var fyra på 1.15.2a/2140m. Vi ändrar lite på utrustningen till nästa lopp, för att lugna ned henne. Hon har ett passande lopp på Bjerke 19 oktober.

Macho Look fick ett bra lopp i rygg på He`s A Difficolt. Han fick perfekt häng på denne hela sista varvet och gjorde ett bra lopp som femma. Han kommer vara förbättrad till nästa lopp.