Veterinär och Färjestad – måndag 22 augusti

Veterinär

Eddie fick shockwave-behandling för sin gaffelbandskänning.

Trytobe var på återkontroll efter sin behandling och hon var återställd. Hon kommer tränas upp för start och det blir troligen den 5 september på Färjestad.

Bobby Brick var också på återkontroll. Han var okej och är nu tillbaks i full träning.

Färjestad

Joe Hoo Lee fick en okej start och hamnade i andra ytter. Han var på väg fram i sista sväng, och på upploppet attackerade han för fullt. Han såg ut att gå mot andraplatsen men på upploppet blev han rullig och galopperade. Han kan ha blivit lite hovöm bak och vi kommer köra honom med bakskor i nästa lopp.

Leila Augustinu pulled from start, and when the horse in front of her changed line she made a break. After the short break she was placed behind the horses. She followed behind the horses 800 meters from the finish, but she could not keep up the speed the last 300 meters. Last 500 meters the leader go 1.12.7, and Leila did not had that speed. She was first one without money at 1.15.8v/1600m. Next time we try a longer distance, maybe at Årjäng 6 of september.