Intervaller och Bjerke – onsdag 13 juli

Intervaller
Sylv Svarta väldigt mjuk och fin i fem 1.40-intervaller. Hon känns klart bättre nu och vi hoppas och tror att hon visar vad hon kan i loppet på söndag.
Bambinos Girl gick tillsammans med Sylv Svarta. Hon har det väldigt lätt för sig.
Tahitis Lady gick barfota fram, och hon var lite för lätt. Annars travade hon bra i 1.45-intervaller
Namaras Love har varit lite upp och ned, men i dag var det upp. Bra trav i fem 1.45-intervaller.
Miss Judy känns bra för dagen . Hon gick fem intervaller i 1.33-fart.
Judys Sunrise gick fem intervaller i 1.33-fart. Hon var laddad och fin, och sprang med huvudet i backen. Det är ett gott tecken på att hon är i ordning. Vi testade urryckare och det var inga problem. Hon drog spår två på söndag i kvalet till Prinsesse Märtha Louises pokallöp.

Bjerke

Leila Augustinu did a very good race today. She got two turns outside two horses, an the last lap outside the leader. She was very strong and did fight to the end. She was number five at 1.19.1a/2140m. Next race for her will be at Bjerke 28 of july.

M.T.Longtallsally kom ned i rygg ledaren och fick ett bra lopp. Hon fick chansen 400 kvar, men kunde inte gå i närkamp med de två första . Hon var trea på 1.17.4a/2140m. Klart godkänd insats mot äldre hästar.