Intervaller och Åmål – onsdag 22 juni

Intervaller
Bambinos Hope och Tahitis Girl gick fem intervaller på 600 meter i 1.50-fart. Båda sköter sig bra och de känns som rejäla travare båda två.
Namaras Love har haft en växtperiod och fått tagit det lite lugnt. Hon var okej i dag i vanlig träning, men behöver rätt balans för att hon ska kunna gå med i intervallträningen.

Åmål
Fighting Joe gjorde ett kanonlopp i dag när han blev tvåa i klass två-försök på Åmål! 🙂 Han öppnade bra och fick andra ytter. Men det blev körning på flera händer och han hamnade långt bak i fältet. Han var tvungen att vänta till 300 kvar före han fick fritt, men då spurtade han mycket friskt. Han visade att formen är på topp. Sluttiden blev 1.15.4a/2480m och andrapriset gav fina 50000 kronor. Vi kommer kolla upp honom på måndag och sedan är planen att han ska starta på Årjäng den 16 juli i ”lördagsloppet”.