Nya hästar, snabbjobb och provlopp – onsdag 18 maj

Två hästar in i träningLeila Augustinu och C.C. Noble Augustinu.

Snabbjobb på Momarken under förmiddagen med Malibu Classic och M.T. Longtallsally.
Malibu gick 1.19/1600m och kändes bra efter behandling.
Sally gick 1.18/1600m och var stabilare än tidigare. Hon hade annan balans och det fungerade bra.
Båda hästarna ska starta på Solvalla onsdag i ett auktionslopp för 3-åriga ston.

Provlopp

Eddie gick 1.19.4/2140m. Ledarhästen började på 1.27 och Eddie tog över ledningen i andra svängen. Första varvet gick på 1.24, men sista 500 spurtade Eddie på 1.14. Han sprang rakt i vagnen och kändes mycket fin. Han startar på Åmål nästa fredag, om han kommer med.

Max Vacation gick sitt lopp på 1.22.1. Han kördes till ledning och där agerade han lite slött. Men svarade när de andra kom bredvid och han gick bra till slut. Vi kommer kolla upp honom före vi kvalar.