Veterinär och Åmål – torsdag 28 april

Veterinär
Eddie ombehandlades i höger framkota. Vi siktar på start i Åmål 27 maj.
Fighting Joe blev ombehandlad i båda bakknäna. Han startar troligen på Färjestad 16 maj.
Sylv Svarta behandlades i båda bakknäna.
Tibban blev behandlad i vänster framknä och båda bakknäna.
Joe Hoo Lee behandlades i båda baknäna. Det var inte mycket på honom och han har ett passande lopp på Eskilstuna 17 maj.

Åmål

Trytobe hade lite otur i starten när det strulade för ena hästen framför. Det jämnade ut sig och hon kom fram bra på slutet till ett tredjepris. Sluttiden blev nytt rekord 1.15.2a/1680m. Nästa start kan bli i ett lärlingslopp på Färjestad 16 maj.

Chip Line startade bra och tog lätt hand om ledningen. Det såg ut till att bli en lätt match för honom helt fram till början på sista långsidan. Då snubblade han och var nära att falla omkull! Som tur var fann han benen och kusken kunde styra ut ur fältet i galopp. Vi är bara glada att allt gick bra, med hästar och kuskar. Det kunde ha blivit en olycka. Chip Line kommer att kollas upp före nästa lopp.

Monfalcone fick ett bra lopp i andra ytter. Han styrdes på 1000 kvar, och tog över ledningen i näst sista sväng. Cinnamon Prince hängde på och han kunde inte stå emot honom in mot mål. Monfalcone kommer starta på Färjestad 16 maj om allt är okej.

Possibility kom iväg felfritt från start och hamnade i femte ytter. Han avancerade på sista långsidan och kämpade sig fram till ett tredjepris på 1.16.7v över full väg. Nästa start för honom kan bli på Momarken 10 maj.