Bygdetrav – onsdag 6 april

Miss Åslanda satt i tredje inner och första varvet gick på 1.22. Attack 700 kvar och då var hon riktigt taggad. Hon var först i mål på 1.17.8v/2160m. Sista varvet gick efter 1.14.5 och det var ett riktigt fint formbesked. Hon kommer årsdebutera på Åby 20 april.

Joe Yankee stack till spets och började på 1.23.0. Han avslutade med 1.21 sista tusen och gick ett bra lopp. Han hade många hästar före sig i mål, men det var första jobbet för honom i så snabba farter.

Chip Line satt mestadels i tredje inner. Han kom ut på upploppet och spurtade in till tredjeplats på en 18-tid. Sista tusen gick han efter 1.16.0 och kändes stark. Han startar i ett P21-lopp på tisdag i Årjäng.

Eddie kördes snällt i tredje inner. Han kom ut i sista sväng och spurtade fint till ett andrapris. Sluttiden blev runt 1.18 och sista varvet gick på 1.15.0. Han kändes mycket fin och kommer starta på Bjerke på onsdag.