Årspremiär Årjäng – onsdag 30 mars

joe_hoo_lee_005
Joe Hoo Lee
årsdebuterade med en flott andraplats på snabba tiden 1.15,2a/2140m. Han fick till slut rygg på ledaren, och den platsen höll han ända in i mål. Första varvet gick på 1.13 och det var starkt av honom att fullföra loppet såpass bra efter tre månaders paus från lopp. Nästa lopp för Joe Hoo Lee blir troligen på Jarlsberg 15 april.

tibban_046
Tibban
fick ett fint lopp i andra ytter, men 700 kvar var hon tvungen ut ut i tredjespår. Hon kopplade greppet in på upploppet, men hade tur när Venezia D.K. galopperade ut av sista sväng. Segertiden på Tibban blev fina 1.16,4a. Nästa start blir troligen Jarlsberg även för henne.

nygards_diamant_099
Nygårds Diamant
kom fint fram i andra ytter och avancerade starkt på sista långsidan. Hon orkade inte hålla speeden helt in och det blev ett åttondepris till slut på tiden 1.17,3a/2140m. Nästa start kan bli ett breddlopp på Färjestad 11 april.

possibility_108
Possibility
krånglade i volten och sprängde checkremmen. Han kom i varje fall iväg i trav och travade loppet utan check. Först invändigt, men kom ut på sista långsidan. Han gick bra in i mål och visade stora framsteg sedan förra loppet. Tiden blev 1.15,5v/2160m och nästa start för honom blir den 13 april på Bjerke, om han kommer med.

judy_sunrise_129
I kvalloppet hade vi med Judys Sunrise som kvalade in på 1.19,0. Hon skuggade ledaren hela loppet och sista varvet gick hon på 1.18.0. Hon gör allt rätt och nu ser vi fram emot start på Jarlsberg 15 april.