Örebro och Momarken – tisdag 10 november

Örebro lunchtrav

A Beutiful Cut tog över ledningen efter 500 meter och hade sedan kontroll på loppet. Barfota fram och med rycktussar för första gången, och allt fungerade perfekt. Han vann enkelt på tiden 1.16,4v/2140m.

Chip Line värmde fint och kändes i ordning. Han blev lite spänd i loppet och kunde inte köras för fullt från start. Blev sedan hängande i tredjespår och var tvungen att backas bak i fältet. Han kom fram mellan hästar sista halvvarvet och gjorde ett godkänt lopp som sjua på tiden 1.17,1v/2140m. Vi siktar på Bjerkestart 26 november.

Momarken

Sedan var det att sätta sig i bilen att köra mot Momarken med första start 19.10! Det gick fint, han till och med provstart bakom bilen 18.30.

Elmas Rose var först ut och hon fick ett tungt lopp i dödens. Men var ändå inte lik sig och troligen inte frisk. Hon var tidigt trött och blev utan pengar.

Zivertsson kom fint fram i tredje inner från spår tolv. Han kom ut i andraspår på sista långsidan, men var fortfarande stängd in i mål. Över mållinjen som fyra i rygg på vinnaren. Han hade samma sluttid som tvåan och trean. Både tussar och norsken var kvar och han måste passas i nästa lopp.