Åby lunchtrav – måndag 9 oktober

Fighting Joe kom fint fram från sitt bakspår och fick först tredje inner. Men det ändrade sig fort och snart satt han sist. Mot sista sväng tog han sats och kom fram i rygg på den häst som hade gått i tredjespår länge. Han rundade denne också och spurten var av bästa märke somfemma på 1.16,3a/2600m. Nästa start blir på Färjestad 16 eller Bjerke 17 november.

Joe Hoo Lee öppnade mycket snabbt och blev väl pigg. 1.12,8 första 500 och 14,8 första tusen. Planen var att släppa till favoriten, men denne kom aldrig fram. Ut på upploppet kom mjölksyran men hästen gjorde ändå ett bra lopp. Han var fyra på 1.16,1a/2140m. Nästa start blir på Bjerke 21 november.

Trytobe gick några steg i trav från springspår, men sedan blev det galopp. Efter galoppen blev det inga ordning på henne och hon blev diskad. Vi provar på nytt på Färjestad 16 eller Bjerke 18 november.