Åmål – torsdag 3 september

Remison kördes som vanligt invändigt och i sista sväng öppnade det sig när en häst galopperade.
Avslutningen var strålande och Remison fixade ett tredjepris.

Monfalcone togs försiktigt från start och började i tredje ytter. Ut på slutvarvet var han bland de sista och började avancera i tredjespår. Han gick bra till mål, men kunde inte ta sig förbi vinnaren och slutade tvåa på 1.16.1a/2080m.
Vi kommer kolla igenom honom och nästa start kan bli på marknadstravet i årjäng.

Fighting Joe klarade starten och började i fjärde inner. Han gick ut 1000 kvar och började trycka upp farten. Hästen stod på bra och blev slagen på målfoto om andraplatsen. Trea på 1.16.5v/2080m var bra och han måste ha gått 1.14 sista tusen utvändigt.
Nästa start för honom kan bli på Bollnäs nästa lördag.