Intervaller och Färjestad – måndag 17 augusti

Intervaller
Sienna Lady var tillbaks i jobb i dag efter en spark över ena ögat. Hon var fin i sex 300-metersintervaller och kommer gå banjobb på onsdag.
Judy Sunrise var stabil och fin i sex korta intervaller. Även hon kommer gå banjobb på onsdag.
Joe Hoo Lee var rak och fin i tre 1.40-intervaller. Han kommer gå provlopp på onsdag.
Reliable Joe var mjuk och fin i tre 600-metrare i 1.40-fart. Kommer gå ett lugnt banjobb på onsdag.
Eddie gick fyra 1.30-intervaller på järnvägen och känns mycket fin i träningen för dagen. Det blir provlopp på onsdag även för honom.

Färjestad

Trytobe gick felfritt i dag och klarade tredjepriset på tiden 1.19.3v/2140m. Hon är lite spänd i loppen och behöver rutin. Det var ett fall framåt att hon gick felfritt och nästa start blir troligen 7 september på Färjestad.

My Shy Guy felade kort efter start och kunde sedan inte köras för fullt.

Stark Palema togs lugnt från start och hamnade bland de sista. Hon fick en kort galopp när hon flyttades ut i andraspår. Hon kunde inte ta in något på fältet och blev utan pengar.

Chip Line fick ett okej lopp i fjärde ytter och kom fram fint in mot sista sväng. Han fick problem med travet i sista sväng och har troligen ont någonstans. Galopp på upploppet och blev diskad. Vi kommer kolla upp honom.

Thai Investment satt långt bak, men han fick en bra rygg. Denne gick inte ut varvet kvar och då fick han gå först i tredjespår. Mitt i sista sväng var han tvungen att korrigeras lite och då kom galoppen. Han blev diskad för galopp.