Årjäng – söndag 9 augusti

Kvallopp

Reliable Joe kvalade in på 1.20.0. Han fungerade bra i travet, har nog minst en sekund inne för dagen.
4-åringsvalacken är fortfarande till salu.

Premielopp

Laza Magic travade sitt premielopp på 1.28.4. Han blev ensam och var tvungen att köras aktivt. Därför gick det lite väl snabbt. Hästen visade bra inställning och det är mycket bra driv i steget på honom.

Övriga lopp

Call The Judge fick en bra rygg i East Hercules i femte utvändigt. När denne attackerade fick Call The Judge svårt att hänga med och han blev utan pengar på 1.18.0v/2140m. Sista 500 meterna gick på 1.13.0 och han hade nog inte den farten i benen.
Vi trimmar och siktar på ett 3-åringslopp på Årjäng 23 augusti.

Vanilje var sexa på 1.35.6 med galopp.
Hon tog bara i bitvis och verkade inte helt ”färdig”.

Elmas Rose felade i första sväng när det blev lite trångt. Hon tappade mycket och det var inte det rätta draget i henne sedan.

Wanna Be A Star blev lite stressad av många omstarter. Hon öppnade snabbt och kom ned i rygg ledaren efter 600 meter. Det kostade nog en del för ut på sista långsidan kom galoppen. Kusken provade öka farten lite och då svarade hon med galopp.

Nikka Broline satt långt bak i fältet i dåligt tempo. Hon fick dåliga ryggar på sista långsidan och var tvungen att runda dessa i fjärdespår. Ny rygg sista sväng, och när hon fick fritt spurtade hon snabbt.
Hon var fyra på 1.14.2v/1660m.