Dubbelseger på Lindesberg – tisdag 4 augusti

IMG_62701
Per-Åke Holm (A Beautiful Cut) och Tomas Jansson (Miss Åslanda) firar segrarna. 🙂

Första segern för Miss Åslanda! 🙂 Hon var behandlad efter förra loppet och var väl lite tunt jobbad inför detta. Men uppförde sig bra bakom bilen i värmningen och kändes bra inför loppet. Hon togs lugnt från start och fick bra position i andra ytter. Attack 600 meter från mål och var fort framme utvändigt om ledaren. Hon kopplade enkelt greppet och vann lätt på 1.17.6a/2140m.
Nästa start blir på Åby 14 augusti.

A Beautiful Cut vann sin andra seger på tre starter. Han togs lugnt från start och kördes i ryggar till 500 kvar. Det var inte riktigt plats i sista sväng, men det bet bra när han fick fritt på upploppet. Han vann på 1.16 och har mycket att hämta framöver.

Remison var sexa på nytt rekord.