Banjobb – torsdag 6 augusti

Tape R Icke provades i dag med stängt huvudlag. Och det passade honom dåligt, ville inte lägga sig till och hade en dålig dag. Han gick i 1.35-fart bitvis men det var inte stabilt. Vi kommer testa honom på nytt på banan nästa vecka.

Valnes Gwyneth gick två lugna heat i 1.35-fart och sedan 1.26-tempo. Hon var lugn och fin och matchas mot start på Åby 14 augusti.

Fighting Joe och Tiger Bee gick 1.22 i 2000 meter.
Fighting Joe gick utvändigt och avslutade med 1.19 sista varvet, kändes stark och löpglad. Han startar nästa torsdag på Örebro.
Tiger Bee travade bra och kändes stark och fin. Han gick med bomull, fast huva, järnskor och sulor. Vi kommer lätta honom i lopp och han gör debut för oss på Åmål 16 augusti.

Monfalcone gjorde sitt första banjobb efter sin operation i ena framknät. Han gick 1.22 och var väldigt pigg. Travade bra och hade låg puls efter jobbet. Han är rejält tränad senaste tiden och kommer gå fram mycket med detta jobbet. Det blir ett nytt banjobb om fjorton dagar och han kommer starta i början av september om allt går som det ska.