Mantorp – söndag 28 juni

Valnes Gwyneth provades kort mot ledning, men fick sedan andra ytter. Hon kunde inte hänga med de bästa mot slutet fast gick ändå ett bra lopp. Det gick 1.14 sista tusen och hon landade på 1.17. Balansen stämde inte helt i dag och vi kommer testa barfota när hon har fina hovar.
Nästa lopp blir på Åmål 8e eller Årjäng 12 juli.

Fighting Joe gick barfota fram i dag och det stämde perfekt i balansen. Han fick ett bra lopp i tredje ytter och satte in en attack på sista långsidan. Men blev hängande i tredjespår och kunde inte avancera på upploppet. Han blev utan pengar på 1.15.2a/2140m. Det har blivit några tuffa lopp och han behöver en liten paus. Vi kommer kolla upp honom med veterinären på tisdag.

stallhorpestad_20150629

Nej, det är inte Pietro Gubbelino som var på Mantorp i dag! 🙂 Det är Rebecca Arnerlöf i lånad dress (av Roger ”Smulle” Pettersson) bakom nummer 6 Chou Chou Boshoeve. 🙂 Hon vikarierade för Kaisa Frick i lopp 4 ”Helen Ann Johanssons Invitation”.
Det blev tyvärr inga pengar på tiden 1.14.6a/2140m.