Intervaller och Romme – fredag 22 maj

Intervaller
Miss Åslanda och Stark Palema gick fem intervaller i 1.35-fart.
Miss Åslanda var lite väl pigg i dag. Hon kommer gå provlopp på onsdag.
Stark Palema var piggare än senast och kändes fin.

Romme

Valnes Gwyneth var stabil från början med bilstart. Hon backades ner i tredje inner och de strypte farten till 1.22 första varvet. Luckan var nära att komma i sista sväng, men det fattades några centimeter. Hon var sjua i mål på 1.19.5a/2140m med krafter kvar.
Nästa start blir på Momarken 9 juni.

Call The Judge fixade starten på ett bra sätt. Han kom ned i tredje ytter och på sista långsidan löste det sig invändigt. Närmade sig de två i täten men kunde inte gå i närkamp med dom. Han slutade trea på fina tiden 1.16.2a/2140m och visade en mycket bra tävlingsskalle.
Nästa start blir troligen Momarken 9 juni.

Troll Sindy hade otur och fick dödens.
Hon kämpade storstilat och var fyra på 1.25.9v/1660m.