Banjobb – torsdag 5 mars

Call The Judge och Fighting Joe gick ett jobb tillsammans efter 1.28/2000m och 1.26 sista varvet. Banan var tungsprungen och kändes cirka 4 sekunder för tung.

Call The Judge gick barfota bak i dag och fungerade mycket fint. Han kändes väldigt travsäker och kommer kvala på tisdag på Axevalla.

Fighting Joe gick med stänknät för ögonen och vi tränade på att köra honom i ryggar. Det kändes bra och han fungerade perfekt på den tunga banan. Nu har han fått två banjobb sedan den senaste starten och ska vara bra förberedd inför loppet på Axevalla på tisdag.

Valnes Gwyneth och Miss Åslanda gick 1.30/2000m med 1.27 sista varvet. Nu var banan ännu tyngre och vi vågade inte köra fortare.

Valnes Gwyneth gick i spets och höll sig lugn och fin. Hon känns bra i banjobben men behöver en snabbare genomkörare före vi bestämmer oss för eventuell debut.

Miss Åslanda gick med öppet huvudlag, men skötte sig lika bra som med stängt huvudlag. Stabil i ryggar och uppförde sig bra på banan. Hon kommer gå ett istrav 14 mars och sedan kan det bli aktuellt med kval 23 mars på Färjestad.