Banjobb och Åmål – onsdag 25 juni

Banjobb

Surprise Judy och Preferencial gick ett jobb över 2000 meter på 1.21.
Surprise Judy fungerade bättre än förut och hon kommer få ett banjobb till innan det blir start på Åmål 9 juli.
Preferencial har stått över en del på grund av behandling men kändes stark och fin trots det. Hon gick utvändigt och var pigg i mål med 1.19 sista varvet. Det blir några lätta intervaller på lördag och sedan hoppas vi att hon visar fram sitt bästa på måndag.

Sandy Shaw och Miss Åslanda gick drygt 1.40 tillsammans.
Sandy Shaw var lite sämre än förra veckan. Vi kommer prova med helstängt huvudlag nästa jobb.
Miss Åslanda tar inte i ensam och behöver en stabil häst bredvid sig.. Hon kommer få ett banjobb till innan premielopp 11 juli.

Åmål

Joe Frazier strulade till det för sig efter start, bröt ut lite och galopperade sedan. Han är hingstig och tar det med sig i loppen.
Nu har det blivit galopp tre gånger på raken och han kommer gå kvallopp på torsdag 3 juli.

Montdore skötte sig nu med lite annan utrustning, fin i volten och avslutningen var bra efter sen öppning. Han var fyra på 1.16.0v/2100m.
Nästa lopp blir troligen ett 4-åringslopp i Årjäng 12 juli på V75.

Eddie löste det bra från start och tog över ledningen i första sväng. Sedan ledde han till mitt på upploppet där han blev slagen av en smygkörd Montreal. Han får godkänd ändå Eddie och vi hoppas han är lite vassare med lopp i kroppen.
Nästa lopp för Eddie är på Årjäng 11 juli.

Smirnov Lavec var positiv som tvåa på 1.19.2v/2080m. Han var stabil och i ledningen första 500 meterna. Sedan släppte han till favoriten men var inte långt efter i mål.
Nästa lopp för Smirnov blir på Arvika 6 juli.