Intervaller och dubbelseger på Färjestad – måndag 5 maj

Intervaller
Possibility och Reliable Joe gick sju intervaller i 1.40-fart.
Possibility
springer mer rakt i vagnen och blir bättre för varje jobb. Han kommer gå provlopp på onsdag.
Reliable Joe känns okej och har fått en del träning i det sista. Han kommer också ut i provlopp på onsdag.

Färjestad

Bling Dynasty var tvåa på 1.14.0a/1600m. Hon gick med ett helstängt huvudlag och blev väldigt laddad. Fick ledningen och rusade i väg i 1.09 första 500 meterna. Hon höll bra och var bara slagen av Erica som är en mycket bra häst. Nästa start för Bling blir på Färjestad 19 maj.


Montdore över mållinjen som segrare.

Montdore tog en stark seger på 1.14.9a/2140m. Han satt i tredje ytter, men tvingades ut i tredjespår varvet kvar. Där ute tuggade han på och kopplade greppet mitt på upploppet på ett imponerande sätt.
Nästa start för honom blir på Åby 28 maj.


Eddie sträcker ut.

Eddie gjorde dagen till årets bästa för oss med ny seger på 1.17.2v/2140m. Han startade lugnt med 1.22 första 500 meterna och ökade sedan farten. Avslutade sedan sista varvet i 1.15-fart. Han blev utmanad till slut men sträckte på sig och vann säkert.
Nästa start för Eddie blir på Färjestad 19 maj.