Intervaller och seger på Bjerke – onsdag 27 november

Intervaller
Joe Frazier har haft dåliga karleder ett tag. Han känns fin när han har gått sig till.
Valnes Edvard gick fyra lugna intervaller, känns fin.
Max Martini gick sex intervaller. Han känns bra efter behandlingen.

Bjerke

Preferencial vann på fina 1.15.2a/1600m. Hon startade från spår tolv och satt långt bak i kön. Det var bra tempo och när hon kom in på upploppet bet det bra för henne. Hon gick sitt livs upplopp och var först på målfotot.
Nu blir det lite vila och sedan vinterträning inför nästa säsong.

Next Love kördes passivt invändigt. Han fick fritt på upploppet, men felade strax före mål. Hittade travet i tid och blev sexa. Han hade en liten spricka i vänster framhov efter loppet. Den kände han troligen lite i förra loppet med.
Vi kommer vinterträna honom och hoppas få lite mer kontroll på hans hovar till nästa år.