Intervaller och Färjestad – fredag 17 maj

Vi firade 17 maj med lite intervaller
Allenies Love gick första jobbet efter en behandlingsrunda. Hon var mjuk och fin, och väldigt träningsvillig. Nu blir det några jobb till innan vi testar på banan. Men bör vara startklar inom tre till fyra veckor.
Welladay är lugnare och springer mer rakt i vagnen. Fem intervaller runt 1.35.
Beauty Warrior gick fem intervaller runt 1.35. Hon känns finfin.
Takemetoparadise är som en ny häst efter loppen hon har gått. Hon pullar i 1.30-fart i intervallen och känns mycket starkare än förut.
Early Dream är frisk i halsen. Hon kändes fin i fem intervaller. Ett passande lopp finns på Momarken 2 juni.
Diva Arvells gick första jobbet efter behandling och hon var lugn och fin i ryggar. Vi siktar på ett lopp på Eskilstuna 28 maj och efter det Bjerke 5 juni.

Färjestad

Montdore var sexa på 1.17.7v/2160m . Han var trög och fick inte upp farten riktigt. Det gick runt 1.14 sista varvet och det var svårt att ta något. Vi har tagit det lite lugnare i träningen med honom efter en behandling av en kota.
Hästen fungerade bra och vi kommer köra lite snabbare intervaller innan nästa start. Det blir troligen på Åby 7 juni med autostart, och då kan vi köra med helstängt huvudlag.

Alfons Cornelis togs upp lite väl häftigt för att komma ned i position. Han galopperade och dagen var förstörd. Kändes fin annars och vi anmäler på nytt. Färjestad 31 maj kan vara aktuellt.