Isintervaller och Åby – torsdag 28 mars

Intervaller på isen
Smirnov Lavec springer rakt och fint, gick sex intervaller i 1.33-fart.
Allenies Love var helt hundra i travet och kändes stark. Spänstig i sex 1.33-intervaller.
Welladay gjorde första jobbet efter behandling, kändes fin.
Beauty Warrior sex intervaller i 1.35-fart.

Åby

Max Martini fick ett fint lopp i rygg på ledaren. Det gick fort sista 700 meterna, men med rycktussar blev han mer fokuserad. Han kämpade bra till en tredjeplats på tiden 1.17.4v/2100m. Nästa start blir troligen Åby igen den 7 april.

Thai Investment hamnade i tredje inner och hängde på bra mot sista sväng. Han avancerade i 1.10-fart över upploppet och gjorde ett väldigt bra lopp som tvåa på 1.14.3a/2100m. Nästa uppgift kan bli Breeders Crown på Örebro 18 april.

Diva Arvells fick ett tufft lopp. Backades från start, men det gick sakta där framme och hon blev het. Hon kom inte ned och kördes fram mot dödens. Där kämpade hon heroiskt och var fyra i mål på en 15-tid.
Nästa mål är Biri 27 april, men det behövs troligen mer poäng. Ett annat aktuellt lopp är på Momarken den 16 april.